Her er vår nye hjemmeside!

Vi har pusset opp for å gjøre det enklere for deg! Hver måned vil du finne en ny nyttig artikkel som gir deg inspirasjon knyttet til én utvalgt fortelling. I august har vi valgt oss  Skilpaddebabyen som ble forlatt og laget en artikkel om barnehagestart og tilvenning.

Med Snakkepakken® har du faktisk komplette gjenstandssett til hele 56 fortellinger!

Elise gleder seg til å dele erfaringene sine!

Elise – Barnehagelærerstudenten på fb 2016 til 2018 – får egen spalte! Nå er hun pedagogisk leder og vil dele erfaringer når hun og barna bruker Snakkepakken®.

Besøk daglig leder Ine i nyoppusset butikk!

I 2018 har Riktige Leker blitt en del av Sprell, som fortsatt vil eneforhandle Snakkepakken®. Sprell Riktige Leker vil gjerne sende deg et månedlig kundebrev som du snart kan melde deg på her. Sprell tar vare på Riktige Lekers tradisjon med å tilby gode produkter for barnehage og grunnskole. I høst får flaggskipbutikken i Oslo en storslagen oppussing og Snakkepakken® skal selvsagt på hedersplass. Vi gleder oss!

Følg Snakkepakken® på facebook så holder du deg alltid oppdatert.


Snakkepakken® – det konkrete håndfaste språkverktøyet!

For alle barn uansett alder, språkforståelse, morsmål og erfaring!
For alle ansatte i barnehage og grunnskole – uansett pedagogisk bakgrunn!

Innholdet i Snakkepakken® er nøye utvalgt. Ved å kombinere gjenstandene på ulike måter har du komplette sett til 56 fortellinger, og i tillegg 336 aktivitetsidéer sortert i områdene kropp, mat, klær, hus, dyr og farger! De lettleste heftene viser deg hvor enkelt du bruker Snakkepakken® sammen med barna.

Snakkepakken® motiverer til aktiv deltagelse fra første stund!

De solide gjenstandene gir ulik taktil opplevelse og tåler å bli brukt av ivrige barnehender.

Les mer i artikkelen Dette er Snakkepakken®