Her er vår nye hjemmeside!

Vi har pusset opp for deg! Hver måned finner du ny inspirasjon knyttet til én utvalgt fortelling. I november har vi valgt Den nysgjerrige musa. Artikkelen har vitser, leker, regler og sanger som passer sammen med den gøyale historien!

Med Snakkepakken® har du gjenstandssett til over 50 fortellinger!

Elise er mangfoldspedagogen!

Elise – Barnehagelærerstudenten på fb 2016 til 2018 – har egen spalte! Nå er hun pedagogisk leder og deler erfaringer når hun og barna bruker Snakkepakken®. Les hennes første innlegg her!

Daglig leder Ine, får du snart Snakkepakken® utstilt i butikken, tro?

I 2018 ble Riktige Leker en del av Sprell. Sprell har lovet å ta vare på tradisjonen med å tilby gode produkter for barnehage og grunnskole. Flaggskipbutikken i Oslo er pusset opp og Snakkepakken® bør snart få en selvsagt hedersplass! Den kommende utstillingen vil gi deg fristende inspirasjon til oppbevaring.

Vi kommer til å sette opp kurs i bruk av Snakkepakken® på Thon Hotel rundt om i landet i 2019, så følg med, sted, tid og påmelding blir publisert her etterhvert.

Følg Snakkepakken® på facebook. Sprell Riktige Leker sender ut månedlige kundebrev, meld deg på her


Snakkepakken® – det konkrete håndfaste språkverktøyet!

For alle barn uansett alder, språkforståelse, morsmål og erfaring!
For alle ansatte i barnehage og grunnskole – uansett pedagogisk bakgrunn!

Innholdet i Snakkepakken® er nøye utvalgt. Ved å kombinere gjenstandene på ulike måter har du komplette sett til over 50 fortellinger, og 350 aktivitetsidéer i områdene kropp, mat, klær, hus, dyr og farger! De lettleste heftene viser deg hvor enkelt du bruker Snakkepakken® sammen med barna.

Snakkepakken® motiverer til aktiv deltagelse fra første stund!

De solide gjenstandene gir ulik taktil opplevelse og tåler å bli brukt av ivrige barnehender.

Les mer i artikkelen Dette er Snakkepakken®