Utvikler og forhandler

Utviklet av barnehagepedagoger! Selges hos Sprell Riktige Leker!

Lena Wallgren Wagner Malinovsky

Barnehagepedagog og kursholder Lena utvikler Snakkepakken® og Året rundt-serien. Hennes brennende interesse for nøkkelord, gjenstander og lek gir studenter og ansatte i barnehage og skole gode idéer til språklek. Lena skaper stadig nytt materiell. Hun har en bachelorgrad i pedagogikk fra Danmark (1989–1992), og en bachelorgrad i kultur og samfunnsfag med fordypning i norsk som andrespråk fra Universitetet i Oslo (2006–2011). Hun ledet i 12 år en korttidsavdeling hvor barn, foreldre og kollegaer hadde opprinnelse fra forskjellige land.


Petter Foss

Musikkmaker Petter lager musikken til Snakkepakkens regler og musikalske lekefortellinger. Han har blant annet tonesatt lekefortellingen Gutten som hadde vondt. Nå skaper han musikk til fortellingen Kona i skogen og sangreglene til Eventyrlig inspirasjon og de samiske fortellingene. Han har ansvar for formgivning av alt materiell. Petter hjelper til på mange av kursreisene. Han har nesten 30 års erfaring fra Utenriksdepartementet, hvor han har arbeidet med norgesprofilering og nettbasert læring.


Elise Wagner Finnanger

Barnehagelærer Elise er utdannet ved Dronning Mauds Minne Høgskole i Trondheim (2015–2018). Hun gikk linjen flerkulturell forståelse. Deler av studiet foregikk i Hellas. Elise mottok Kong Haakon VIIs æresstipend for sitt skarpe pedagogiske blikk og for sitt bidrag til et godt sosialt miljø. Hun var Barnehagelærerstudenten på FB 2016–2018! Nå er hun pedagogisk leder og vil dele erfaringer etterhvert som hun og barna på avdelingen bruker Snakkepakken®.
abcdefg


Lucie Fossum Ihlen

Medutvikler Lucie arbeidet med Snakkepakken® frem til sommeren 2011. Fysioterapeuten og spesialpedagogen med førskolelærerbakgrunn var ansatt ved et pedagogisk fagsenter i rundt ti år. Hun ledet språkgrupper med musikkterapeut og musikkpedagog der begrepstilegnelse foregikk gjennom musikk og bevegelse.


Riktige Leker

Snakkepakken® finner du i Norges flotteste lekebutikk! Innholdet kommer fra over 10 land og 30 leverandører som igjen har flere produsenter!

Flaggskipbutikken ligger i Oslo mellom Aker brygge og rådhuset. I høst vil butikken få en formidabel oppussing! Snakkepakken® vil få hedersplass og bli stilt ut på en fristende og inspirerende måte. Snakkepakken®, Ekstra-pakken og samisk pakke har nøye utvalgte gjenstander. Materiellet er av høy kvalitet.

Riktige Leker ble stiftet i 1946 av førskolelærere, barnepsykologer og andre med sterk interesse for barns oppvekstvilkår. Riktige Leker har vært eneforhandler av Snakkepakken® siden materiellet kom på markedet i 2000. I 2018 ble Riktige Leker en del av Sprell, etablert i 1995. Hos Sprell finner du ingen monstre fra TV-skjermen, reklamebaserte trendprodukter eller lekevåpen. Sprell er levende opptatt av leker i naturmaterialer, organiske tekstiler, og har fokus på god design og god kvalitet. Sprell viderefører Riktige Lekers tradisjon med å tilby produkter som er spesielt egnet til bruk for barnehager, i  skolesammenheng og i institusjonsmarkedet. Sprell har ni butikker i Oslo, Bærum, Bergen og Stavanger, og en stor og fin nettbutikk. Her skal du oppleve god service, rask levering og kunne gjøre en trygg handel.

Daglig leder Ine Nordbø ønsker deg velkommen i flaggskipbutikken Riktige Leker i Oslo sentrum.

riktigeleker.no
Haakon VIIs gate 1, Oslo.
Telefon: 22 01 78 51
E-post: riktigeleker@sprell.no

Åpningstider:
Mandag–fredag 09.30–18.00
Lørdag 09.30–17.00