Snakkepakkekurs på Thon Hotel Linne i Oslo

Snakkepakke-Lena og huskomponist Petter Foss inviterer til en fargerik og inspirerende kursdag.

  • Dato: Fredag 25. oktober 2019
  • Pris: 1999,-
  • Klokken: 08:45–15:00.
  • Adresse: Statsråd Mathiesens vei 12, 0598 Oslo.
  • Lokale: Konferanseavdelingen i andre etasje.
    Penn og papir i kurslokalet.
  • Servering: Hotellets smakfulle lunsj som inkluderer te og kaffe. God merking av gluten, laktose og allergener. Mye vegetarisk! Kaffe, te og isvann tilgjengelig hele dagen. Lett foajé-servering formiddag og ettermiddag.

Påmelding til kurs@snakkepakken.no med navn på kursdeltager(e) og fakturaadresse.

Når fakturaen er betalt, får du bekreftelse på at kursplassen(e) er registrert. 4. oktober 2019 er siste frist for avbestilling og refundering av innbetalt kursbeløp. Ved frafall kan en stedfortreder overta kursplassen.

Lena Wallgren Wagner Malinovsky er kursholder og utvikler av Snakkepakken®. Lena har en bachelorgrad i pedagogikk og utviklingspsykologi fra Jysk børnehaveseminarium, Århus, Danmark (1989–1992) og en bachelorgrad i kultur og samfunn med fordypning i norsk som andrespråk ved universitetet i Oslo (2016–2011). Hun har over 15 års erfaring med barnehagearbeid. Lena har forfattet tekstene til alle fortellingene, sangreglene og den musikalske lekefortellingen «Gutten som hadde vondt». Hun illustrerer alle nøkkelordtegningene.

Petter Foss er musikkmaker, formgiver og teknisk ansvarlig i Snakkepakken® AS. Han gikk musikk- og teaterlinjen på Romerike Folkehøgskole (1989). Petter har jobbet rundt 30 år ved Utenriksdepartementet med norgesprofilering og internopplæring. Han har laget notene og musikken til sangreglene i «Vi tar en trall – med Snakkepakken®». I tillegg til å komponere den musikalske lekefortellingen «Gutten som hadde vondt» arrangerte han verket for Nordstrand janitsjarkorps til deres barneforestilling i 2012.


Adkomst og parkering

Resepsjonen i Thon Hotel Linne er døgnbemannet, ikke nøl med å ta kontakt på telefon 23 17 00 00 om du trenger veiledning! Linne er 400 m fra T-banestoppet Vollebekk, 500 meter fra flybussen og 45 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er 1,5 km til Alna togstasjon hvis du tar lokaltoget fra Lillestrøm. Parkering koster 15 kroner i timen og 150 kroner i døgnet. Det er gratis å parkere i småveiene rundt hotellet.

Kontakt

Lena Malinovsky, utvikler av Snakkepakken® og kursholder. lena@snakkepakken.no / 41 01 07 04.