Snakkepakkekurs på Thon Hotel Linne i Oslo

Få mengder av inspirasjon til språkleken!

  • Dato: April 2020
  • Pris: 1998,-
  • Klokken: 08:45–15:00.
  • Adresse: Statsråd Mathiesens vei 12, 0598 Oslo.
  • Lokale: Konferanseavdelingen i andre etasje.
    Penn og papir i kurslokalet.
  • Servering: Hotellets smakfulle lunsj. God merking av gluten, laktose og allergener. Kaffe, te og isvann hele dagen. Foajé-servering formiddag og ettermiddag.

Påmelding

Send navn på kursdeltager(e) og fakturaadresse til kurs@snakkepakken.no.

Ved frafall kan en stedfortreder overta kursplassen.

Adkomst og parkering

Resepsjonen i Thon Hotel Linne er døgnbemannet, ta kontakt på 23 17 00 00 om du trenger hjelp. Hotellet er 400 meter fra T-banestoppet Vollebekk, 500 meter fra flybussen og 45 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er 1,5 km til Alna togstasjon hvis du tar lokaltog fra Lillestrøm. Parkering i hotellets P-hus 15,- i timen, 150,- i døgnet. Gratis parkering i småveiene rundt.

Kontakt

Lena Malinovsky, utvikler av Snakkepakken® og kursholder. lena@snakkepakken.no / 41 01 07 04.


Lena Wallgren Wagner Malinovsky er kursholder og utvikler av Snakkepakken®. Lena har en bachelor i pedagogikk og utviklingspsykologi fra Jysk børnehaveseminarium, Århus, Danmark (1989–1992) og en bachelor i kultur og samfunn med fordypning i norsk som andrespråk ved universitetet i Oslo (2016–2011). Hun har over 15 års erfaring med barnehagearbeid. Lena har forfattet tekstene til fortellingene, sangreglene og den musikkleken «Gutten som hadde vondt». Hun har illustrert alle nøkkelordtegningene.

Petter Foss er musikkmaker, formgiver og teknisk ansvarlig i Snakkepakken® AS. Han gikk musikk- og teaterlinjen på Romerike Folkehøgskole (1989). Petter har jobbet rundt 30 år ved Utenriksdepartementet med norgesprofilering og internopplæring. Han har laget notene og musikken til sangreglene i «Vi tar en trall – med Snakkepakken®». I tillegg til å komponere den musikalske lekefortellingen «Gutten som hadde vondt» arrangerte han verket for Nordstrand janitsjarkorps til deres barneforestilling i 2012.