“Språklig smågodt i løsvekt her!”

Hos oss finner du mengder av konkrete gjenstander til nøkkelord så du kan låse opp for en større forståelse av fortellingen, leken, reglen eller sangen du vil formidle! Se for deg hva aktiviteten handler om og krydre med gjenstander som barnet kan se, høre, røre ved og gjøre noe med.

Vår lille, mellomstore og store bolle passer perfekt til “Gullhår og de tre bjørnene”. Vi har skjeer også!

Her er noen få eksempler: Til fortellingen Bukkene Bruse behøver du den minste geita, den mellomste geita, den største geita og trollet. Til lytteleken anbefaler vi spillet Sound Detectives. Til reglen “Hoppe! sa gåsa” bruker du gås, rev og dukker som kan hoppe, danse og sette seg på huk. Til sangen “Fola fola Blakken” trenger du hest og guttedukke som kan klappe nakken. På denne måten blir du og barnet aktive deltagere i et språklig og sosialt samspill – fra første stund!

Sound Detectives. Hør alle lydene ved å laste ned gratis-appen Orchard Toys. Øk spillverdien og la barnet matche bildene av ugla, frosken, kua, katten og sauen med gjenstandene våre. Se, hør og gjør! Le, lek og lær!
Gullhår og de tre bjørnene. Lærerik språklek på sitt aller beste. La barnet oppleve ord som liten og stor, lang og kort, høy og lav.

Vi legger straks ut nye gjenstandspakker som “Bukkene Bruse” og “Prinsessen på erten”. Her får du og barnet masse næring og læring til leken – og det blir enklere, rimeligere og kjappere for deg å handle alt samlet.

Bli med på et inspirasjonskurs! Det neste er i Oslo på hyggelige Thon Hotel Linne i april. 1998,- inkl. servering hele dagen!
Det norske alfabetet. Vår dekorative plakat passer perfekt i rammer på 50 x 70 cm.

Kos deg i hyllene våre og oppdag mye du ikke finner andre steder. Og ta kontakt så vi kan hjelpe deg med akkurat det du er på utkikk etter. Er det noe du savner så skal du ikke se bort i fra at vi kan skaffe det.

Velkommen til en hyggelig handel. Vennlig hilsen Lena og Petter i det lille Snakkepakkehuset med det store språkhjertet.

Vi anbefaler at du fyller ut nyhetsbrev-skjemaet, da er du sikker på å ikke gå glipp av nyhetene når vi legger dem til i nettbutikken. En del av produktene våre har begrenset antall, så førstemann til mølla!

Nettbutikken har foreløpig kun kortbetaling. Ønsker du faktura? Send bestilling til post@snakkepakken.no.

Venter du på rest? Du er ikke glemt! Vi har fått inn det meste nå og sender ut fortløpende. Takk for tålmodigheten!