Grip gjenstandene og begrip

Snakkepakken har til hensikt å gi motivasjon og lystbetonet språklek i hjem, barnehage og skole.

I Snakkepakken er det over 200 gjenstander, spill og bøker. Innholdet brukes til å visualisere og leke med 48 fortellinger og mer enn 200 leker, regler og sanger.

Fortellingene og aktivitetene gir kunnskap om grunnleggende grammatikk og matte, rim, former, motsetninger, rekkefølger, mønstre, sammensatte ord med mer.

Gjenstandene representerer ord som hører til områdene kropp, mat, klær, hus, dyr og farger.

Bruk av Snakkepakken gir økt bevissthet om hva det er lurt å legge vekt på i språkstimuleringen med barnet som aktiv deltager.

Tid

Snakkepakken hjelper deg å skape et aktivt språklig og sosialt miljø. Det du kjøper skal brukes og gi følelsen av tilfredshet og god samvittighet.

Et uttrykk sier «Hvordan staver barnet kjærlighet? Jo: T I D».

Og tid er det ansatte i barnehage og skole skulle ønske de hadde mer av.

  • Tid til å legge langtidsplaner.
  • Tid til å skaffe tilhørende og funksjonelt materiell.
  • Tid til mer kvalitetstid sammen med barn og elever.

Med Snakkepakken følger en fullverdig årsplan,
konkretisert i heftene Vi har en plan og Vi leker.

Skreddersydd til dine lokale planer

Snakkepakken er fleksibel. Du tilpasser den lett til ditt behov. Å få et ferdig samlet og gjennomarbeidet språkverktøy gir økt entusiasme, fornøyelse og trygghet.

Bransjens allemannseie​

Vi har vært med på leken siden 1997. De siste 20 årene har Snakkepakken blitt et allemannseie. Den gir personalet økt faglig kompetanse og evne til å raffinere egen stil og uttrykksform. Folk i bransjen får assosiasjoner til praktisk og funksjonell språklek når de ser Snakkepakke-logoen. Det er ingen tvil om at jungeltelegrafen holder Snakkepakken høyaktuell.

Gunstig pris

Hos oss får du gode produkter, god service og gode betingelser. Når du investerer i Snakkepakken så har du tatt en fornuftig og veloverveid kjøpsbeslutning. I tillegg til en høy varekvalitet følger god faglig kompetanse med på kjøpet. Vi er lett tilgjengelige på telefon og e-post, har døgnåpen nettbutikk og er aktive på sosiale medier.

Snakkepakkens klassiske formel​

Det vi utvikler bygger på universell språkpedagogikk og et helhetlig utviklingssyn. Vi vil gjerne ha deg som fast kunde og vi oppdaterer jevnlig sortimentet. Vi har stadig nye produkter i nettbutikken.

Inspirerende beliggenhet​

Vi holder til på Haga, en liten plass i Nes kommune. Vi samarbeider med naboen vår Læringsverkstedet Haga som inne i mellom prøver ut noen av produktene våre. Dette hjelper oss å forstå behov i barnehager, få nye ideer og bedre kommunikasjonen vår med forbrukerne.

Verdier og holdninger som er viktige for deg​

Hvis du leter etter språkpedagogisk formidlingsmateriell så er vi sikre på at du finner noe hos oss. Sortimentet vårt søker å dekke dine behov og samsvare med det som er viktig for deg. Innkjøpsbeslutningene vi alle tar påvirker etterspørsel etter råvarer, transport og produksjon. Derfor er vi bevisste på hvilke fotavtrykk vi setter lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Kvalitet tar tid å lage, vi leverer derfor kun et begrenset antall snakkepakker hvert år.
Handlekurv
Skroll til toppen