Vårt team

Vårt dedikerte team har stor ekspertise i språklek og lang erfaring i å skape gjenstandssett til leker, sanger, regler og fortellinger.

Her i nettbutikken handler bestemødre, onkler, spesialpedagoger, bibliotekansatte og mange andre.

Hei, du!

Kom du over nettsiden vår helt tilfeldig, eller søker du etter Snakkepakken? Uansett er vi veldig glade for at du er her. Forhåpentligvis kan vi tilby deg noe som gjør besøket ditt vel verdt, for hva er vel mer tilfredsstillende enn å gi barnet økt motivasjon og mestringsfølelse.

Tid

Det du kjøper skal også brukes. Og bedømmes opp mot følelsen av tilfredshet, mestring og god samvittighet. Et ordtak sier: «Hvordan staver barnet kjærlighet? Jo; T I D». Hva skulle ansatte i barnehage og skole ønske de hadde mer av, tror du? Uten tvil tid, tid til å legge langtidsplaner og tid til å skaffe tilhørende og funksjonelt materiell, for i neste omgang å få mer kvalitetstid sammen med barna og elevene sine. En handel hos oss skal svare til disse forventningene.

Innholdet i Snakkepakken lar deg og barnet skape og ta del i et aktivt språklig og sosialt miljø.

Skreddersydd til dine lokale planer

Snakkepakken er fleksibel og du tilpasser den lett til ditt behov. Tilbakemeldingene viser at Snakkepakken er en favoritt og vinner på nettopp dette området. Det å få det ferdig samlede og gjennomarbeidede språkverktøyet beskrives av brukerne som å gå fra utmattelse til entusiasme, fra byrde til fornøyelse og fra fra engstelse til trygghet. Vi vet vi er på rett spor når produktene våre lokker frem slike emosjoner.

Bransjens allemannseie

I løpet av det siste kvarte århundret har Snakkepakken blitt et allemannseie. De over 200 redskapene gir hver ansatt økt faglig kompetanse og mulighet for å raffinere sin egen personlige stil og unike uttrykksform. Produktene våre er svært godt etablert i landets barnehager og også i en god del grunnskoler. Folk som tilhører denne bransjen sier at de får assosiasjoner til praktisk og funksjonell språklek når de ser den blå og runde Snakkepakke-logoen. Stadig hører vi at nyansatte etterspør det håndfaste språkverktøyet som de hadde på forrige arbeidsplass. Det er ingen tvil om at jungeltelegrafen holder Snakkepakken høyaktuell.

Vi har vært med på leken siden 1997.

Gunstig pris

Når kundene våre investerer i Snakkepakken så har de tatt en fornuftig og veloverveid kjøpsbeslutning som gir et realt utbytte med tanke på en gjennomgående høy varekvalitet. Med på kjøpet følger Snakkepakke-teamets sterke faglige kompetanse og helhjertete innsats. Vi er lett tilgjengelige på telefon og e-post, vi har døgnåpen nettbutikk og er aktive på sosiale medier.

Hos oss får du gode produkter, god service og gode betingelser.

Snakkepakkens klassiske formel

Vi har et stadig økende sortiment her i nettbutikken og alt bygger på hovedproduktet Snakkepakken. Det klassiske språkverktøyet vårt nærmer seg 25 år nå. Med et solid fundament bygget på universell språkpedagogikk og et helhetlig utviklingssyn, har Snakkepakkeformelen vist seg å tåle tidens tann.

Vi vil selvsagt beholde deg som kunde og derfor oppdaterer vi jevnlig vårt sortiment.

Inspirerende beliggenhet

Vi holder til på en liten plass i Nes kommune. Her på Haga prioriterer vi bruk av lokale ressurser. Kun ti minutter nord for Snakkepakkehuset for eksempel, så håndlager Trefinn på Fjellfoten alle miniatyrmøblene for oss.

Vi samarbeider med naboen vår Læringsverkstedet Haga som prøver ut noen av produktene våre. Dette hjelper oss å forstå behov i barnehager, få nye ideer og bedre kommunikasjonen vår med forbrukerne.

Verdier og holdninger som er viktige for deg

Hvis du leter etter språkpedagogisk formidlingsmateriell og har gjort deg opp en mening om at noe i utvalget vårt kan svare til forventningene dine, ja da har vi gjort jobben vår. Vi er opptatt av at sortimentet vårt skal dekke dine behov og samsvare med det som er viktig for deg. Innkjøpsbeslutningene vi alle tar påvirker etterspørsel etter råvarer, transport og produksjon. Derfor er vi i Snakkepakken bevisste på hvilke fotavtrykk vi setter lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi ser frem til å gi deg en god kundeopplevelse.

Lucie Fossum Ihlen

Medutvikler Lucie arbeidet med Snakkepakken® frem til sommeren 2011. Fysioterapeuten og spesialpedagogen med førskolelærerbakgrunn var ansatt ved et pedagogisk fagsenter i rundt ti år. Hun ledet språkgrupper med musikkterapeut og musikkpedagog der begrepstilegnelse foregikk gjennom musikk og bevegelse.