Vårt team

Vårt dedikerte team kan språklek og har lang erfaring i å skape gjenstandssett til leker, sanger, regler og fortellinger. Vi brenner for å gi barn og voksne økt motivasjon og mestringsfølelse.

Lena Wallgren Wagner Malinovsky

Daglig leder, utvikler og kursholder
Lena har en bachelorgrad i pedagogikk og utviklingspsykologi fra Jysk børnehave-
seminarium, Århus i Danmark (1989–1992) og en bachelor i kultur og samfunn med fordypning i norsk som andrespråk ved universitetet i Oslo (2016–2011). Hun har arbeidet i mer enn 15 år i barnehage, er tekstforfatter, illustratør, foretar mesteparten av kundeservicen, bestiller inn til varelageret og administrerer facebook-siden.

Send e-post til Lena

Petter Foss

Butikkonsulent, formgiver og musikkmaker
Petter har musikk- og teater-linjen ved Romerike Folkehøgskole (1989). Han har jobbet over 30 år i Utenriks-departementet med bl.a. kultur, norgesprofilering og nettbasert internopplæring. Petter drifter nettbutikken, tar produktbilder, utformer alt av trykksaker og komponerer musikk til Lenas tekster.

Send e-post til Petter

Lucie Fossum Ihlen

Medutvikler Lucie arbeidet med Snakkepakken® frem til sommeren 2011. Fysioterapeuten og spesialpedagogen med førskolelærerbakgrunn var ansatt ved et pedagogisk fagsenter i rundt ti år. Hun ledet språkgrupper med musikkterapeut og musikkpedagog der begrepstilegnelse foregikk gjennom musikk og bevegelse.

Handlekurv
Scroll to Top