Vårt team

Vårt dedikerte team har stor ekspertise i språklek og lang erfaring i å skape gjenstandssett i svært høy kvalitet til leker, sanger, regler og fortellinger. Blant de fornøyde kundene våre finner du alt fra bestemødre og onkler til spesialpedagoger og bibliotekansatte.

Image is not available
Daglig leder, utvikler og kursholder

Lena har en bachelorgrad i pedagogikk og utviklingspsykologi fra Jysk børnehave-seminarium, Århus i Danmark (1989–1992) og en bachelor i kultur og samfunn med fordypning i norsk som andrespråk ved universitetet i Oslo (2016–2011). Hun har arbeidet i mer enn 15 år i barnehage, er tekstforfatter, illustratør, foretar mesteparten av kundeservicen, bestiller inn til varelageret og administrerer facebook-siden.

Image is not available
Formgiver og musikkmaker

Petter har musikk- og teater-linjen ved Romerike Folkehøgskole (1989). Han har jobbet over 30 år i Utenriks-departementet med bl.a. kultur, norgesprofilering og nettbasert internopplæring. Petter drifter nettbutikken, tar produktbilder, utformer alt av trykksaker og komponerer musikk til Lenas tekster.

Image is not available
Instagram
Elise Wagner Finnanger

Elise er barnehagelærer med flerkulturell forståelse fra Dronning Mauds Minne i Trondheim (2015–2018). Hun fikk Haakon VIIs ærespris for sosialt engasjement og var barnehagelærer-studenten på Facebook 2016-2018. For tiden tar hun vare på tredje generasjon Snakkepakken® og administrerer Insta-kontoen vår. Etter hvert håper vi at Elise vil jobbe med markedsføring, produkt-utvikling, kurs og kundeservice.

previous arrow
next arrow
Slider
Lucie Fossum Ihlen

Medutvikler Lucie arbeidet med Snakkepakken® frem til sommeren 2011. Fysioterapeuten og spesialpedagogen med førskolelærerbakgrunn var ansatt ved et pedagogisk fagsenter i rundt ti år. Hun ledet språkgrupper med musikkterapeut og musikkpedagog der begrepstilegnelse foregikk gjennom musikk og bevegelse.