Snakkepakken® er ei skattkiste!

Filmen «Fra utvikling til utsending» er utrolig bra! Det er flott at dere synliggjør prosessen bak Snakkepakken, det er nok ikke alle som tenker over hvor mye arbeid det ligger bak det ferdige produktet. Stå på videre og takk for det flotte språkarbeidet dere gjør!

Snakkepakken er en flott ressurs!

Snakkepakken® gir masse inspirasjon. Jeg har lært masse nytt.

En fin blanding av teori og praksis tilpasset alle yrkesgruppene som arbeider sammen om å støtte barnet best mulig.

Jeg har fått en større bevissthet rundt språk, både i samling og i hverdagssituasjoner.

Er ikke redd for å ta samling fra nå!

Jeg er opptatt av å gi videre arven vår med sanger, regler og eventyr. Med Snakkepakken® når jeg frem til hvert barn.

Nå holder jeg samlinger hvor barnet deltar svært aktivt uten en kaotisk utgang.

Snakkepakken® gir oss lyst til virkelig å jobbe mye med språk!

Nå har jeg vært på jobb i hele dag, deretter på tre timers personalmøte med kurs og jeg har bare lyst til umiddelbart å sette i gang med samlingsstund!

Takk for et inspirerende og lærerikt kurs! Lenas glade vesen og smittsomme humør var toppen på den verbale kransekaka vi fikk servert! Jeg skal love at for eksempel «Den nysgjerrige musa» kommer til å bli brukt flittig fremover!

Takk for ein flott kurskveld! Kjekt når førelesarar har kunnskap og praksis frå barnehagelivet og «brenn» for den kunnskapen som skal formidlast. Innhaldet i Snakkepakken® blir no teke enda meir i bruk. Eg fekk fagleg påfyll til det viktige språkarbeidet som skjer i barnehagen ilag med borna våre. Eg har og fått mange gode tilbakemeldingar frå inspirerte medarbeidarar.

Tilbakemelding fra Laila Jespersen, dansk pedagog, 2005

Tusinde tak for det skønne, inspirerende materiale I har lavet!

Jeg er netop i gang med mit afsluttende projekt i en specialpædagogisk diplom-uddannelse. Sammen med kollegaer fra PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) i Spøttrup Kommune, var jeg på en studietur til Oslo i november 2005. Vi besøgte Lørenskog Kommunes PP-kontor og Fjellsrud Barnehage. Det var meget spændende og inspirerende at opleve hvorledes vores nabo arbejder med sprogstimulering i børnehaven. Vi blev introduceret for Snakkepakken® og så hvorledes de arbejdede med materialet. Jeg blev meget begejstret for det vidunderlige materiale, I har lavet. Så begejstret, at vi købte Snakkepakken® med hjem til Danmark!

Jeg arbejder med hvorledes man med TRAS, Snakkepakken® og relationspædagogik kan rumme langt de fleste børn i daginstitutionen og støtte deres sproglige udvikling. Jeg vil arbejde med hvorledes jeg og andre talepædagoger kan igangsætte sproggrupper i børnehaverne, så vi sikrer en tidlig indsats omkring sproglige vanskeligheder. Jeg arbejder i en børnehave hvor vi har et barn med Down Syndrom, tosprogede børn og børn med svære eller mere generelle sproglige vanskeligheder. Jeg oplever at Snakkepakken® kan bruges til dem alle! Vi har desværre tradition for at udskille mange børn til special institutioner og grupper. Det vil jeg gerne vise ikke er nødvendigt!

Jeg kan godt lide at materialet kommer omkring nære relevante emner for barnet. Opbygningen af legene er gennemtænkt og nem at tilpasse det enkelte barns sproglige udvikling. Vejledningshæftet er nemt at bruge og overskuelig. Børnene er VILDE med materialerne. Hver gang jeg kommer trillende med min kuffert, hvor jeg har Snakkepakken® i står børnene parate til leg. «Laila, du finder altid på sådan nogle sjove ting!» Siger de. Jeg har endnu ikke fortalt dem, at det ikke er mig der har fundet på …. Jeg er specielt glad for at fantasien og eventyrene har fået en stor plads i materialet. Jeg holder meget af eventyrenes verden og elsker at udfordre børnenes fantasi.

Mange hilsner fra en dansk kollega! Laila Jespersen, PPR, 7860 Spøttrup, Danmark.

Handlekurv
Skroll til toppen